MiniCity a Nyugati téren, belépőjegy gyermekeknek

56 % kedvezmény 2 500 Ft helyett 1 111 Ft!

 
1 111 Ft
Megtakarítás1 389 Ft
Kedvezmény56%
Eredeti ár2 500 Ft
MiniCity a Nyugati téren, belépőjegy gyermekeknek

Fontos!

Kupon beváltható:
2011. november 11 - december 31.
  • A MiniCity egy interaktív kiállítás, ahol a gyerekek méretének megfelelően építettek fel egy várost.
  • A MiniCity 2011. 11. 11-én, 11 óra 11 perckor nyit.
  • Csak az első 1111 db belépőt kínáljuk 1111 Ft-ért.
  • Ezek a belépők gyermekjegyek, a felnőttek jegye a helyszínen váltható 500 Ft-os áron.

Jó ha tudod:

  • A MiniCity a Nyugati téren, a Skála épület 2. emeletén található.
  • Bejárat a felújított óránál.
  • A gyerekek belépőjegye 2.500 Ft, a felnőtt kísérőké 500 Ft.
  • A belépőjegyek 3 órás tartozkódásra érvényesek.
  • Különösen a 3-12 éves korosztály számára ajánlott!
Az ajánlat érvényes:
 vásárló
mosoly mosoly mosoly mosoly
Megkaptuk a kedvezményt
Már csak  kupon eladó
0
-kor megvolt a  vásárló

MiniCity, Skála épület

1061 Budapest
Nyugati tér 1-2.

mini.city.hu

Nyitva:

Kedd-vasárnap 10:00-19:00A MiniCity egy olyan egyedülálló interaktív kiállítás gyermekek számára, ahol a kicsik az ő méreteiknek megfelelően felépített városban egy időre belebújhatnak a felnőttek bőrébe. Kipróbálhatják magukat a nagyok áhított világában, így olyan tevékenységekben is részt vehetnek, amelyektől többnyire tiltva vannak. A feje tetejére állítjuk a számukra megszokott világot, így lehet belőlük árus, pénztáros, orvos, autószerelő vagy hírmondó néhány órára, illetve akár szobafestőként vagy világsztárként is bizonyíthatják kreativitásukat. A kiállítás célja olyan tartalmas elfoglaltságot nyújtani a 3-12 éves korosztálynak, ahol a méretben rájuk szabott környezetben közelebbről is megismerhetik szüleik világát. A gyermekek által kedvelt szerepcserés szituációkban izgalmas kalandokat élhetnek át a MiniCityben.

Hiszen melyik kislány ne szeretne valóban fodrászkodni?

Melyik kisfiút ne vonzana a lehetőség, hogy egy igazi autót szerelhet?

A kiállítás igazi családi program, ahol az aktív szülők - vállalva a szerepcserét - részt vehetnek a játékban, vagy a mini város utcáin a szemlélődő pozíciót is választhatják. Az egyes kiállítóterekben animátorok segítik eligazodni a gyermekeket, és egyben felügyelik a játékos munkát. Amennyiben a kísérők pihenésre vágynak a program közben, erre a büfével rendelkező pihenőben nyílik lehetőségük.

A legkisebbek (1-3 év) a részükre kialakított babaszobában szülői felügyelettel tölthetik az időt, míg nagyobb testvéreik felfedezik maguknak a világ felnőtt oldalát.

A MiniCityben az alábbiak találhatók:

Opel autószerelő műhely: Az Opel autószerelő műhelyben a gyerekek kereket cserélhetnek, keréknyomást és olajszintet mérhetnek, megnézhetik az alvázat, és más autószereléssel kapcsolatos feladatokat is elláthatnak. A műhelyben a kicsik kapnak egy overált is, hogy a saját ruhájuk tiszta maradjon, és valóban szerelőnek érezzék magukat.

Trilak festőműhely: A Trilak festőműhelyben a gyerekek szabadon mázolhatják össze a falakat. Megkötések nélkül élhetik ki művészi indíttatásaikat, és beleélhetik magukat a szobafestők szerepébe. A kicsik természetesen kapnak védőruhát, hogy megóvjuk saját öltözéküket.

Libri könyvsarok: A Libri jóvoltából létrehoztak egy hangoskönyv sarkot, ahol természetesen hagyományos könyvek is megtalálhatók a gyermekeknek szóló könyvek teljes skáláját felvonultatva. A könyvsarokban tartanak felolvasásokat, valamint a kicsik hallgathatnak meséket hangoskönyv formájában.

Oázis kertészet: Az oázis kertészetben a gyerekek megtanulhatják a virágkötés fortélyait, ültethetnek növényeket, és elmélyülhetnek a kertészkedés izgalmas tevékenységében.

BioHair hajstúdió: A Bio Hair szalonban a gyerekeknek teret adnak arra, hogy fodrászosat játszanak, és valódi környezetben élvezzék a munkát.

Erste Bank: Az Erste Bankban a kicsik játékos formában megismerkedhetnek a banki világgal, és a pénzzel járó felelősséggel. Betekinthetnek egy bank biztonsági rendszerébe, és a pénz világával kapcsolatos kvízjátékokban mérettethetik meg magukat.

Spar szupermarket: A Spar szupermarketben a gyerekek megismerhetik a bolti dolgozók mindennapjait. Kiszolgálhatják a vevőket, kezelhetik a kasszát, számolhatnak pénzt, vagy akár a másik oldalról is élvezhetik a szituációt és indulhatnak bevásárló körútra.

Dia filmszínház: A dia filmszínházban a kicsik megismerkedhetnek azzal a technológiával, ami szüleik számára jelentette a szórakozást. Diafilmeket nézhetnek animátor segítségével és belepillanthatnak a klasszikus mesék megjelenési formájába.

Pombar sztárszínpad: A sztárszínpadon a gyerekek saját videóklipet forgathatnak, amit hazavihetnek DVD-n, karaokezhatnak, illetve kötetlenül kiélhetik szereplési vágyaikat.

Tények hírstúdió: A tények stúdióban most a kicsik mondhatják a híreket, és bejárhatnak egy teljesen élethű kivitelezésű tévéstúdiót. Bepillanthatnak a kulisszák mögé, megismerhetik a televízió világát.

Domestos laboratórium: A Domestos laboratóriumban a gyerekek felfedezhetik a baktériumok láthatatlan világát. Megtanulhatják miért fontos a higiénia, játékos formában fedezhetik fel és pusztíthatják el a baktériumokat.

Maggi konyha: A Maggi okoskonyhában a kicsik felfedezhetik Anyu világát. A tematikus napokon meghívott szakácsok tanítják majd a gyerekeknek, hogy hogyan tudnak a leghatékonyabban segíteni otthon.

KRESZ park: A KRESZ parkban a gyerekek elsajátíthatják a közlekedési szabályokat, illetve gyalogosan vagy mini motorok segítségével gyakorolhatják is a megtanultakat. A parkban a gyerekek biztonságát animátorok felügyelik.

Rendőrség: Ezen a helyszínen a gyerekek megismerkedhetnek a rendőrök mindennapi munkájával. Vehetnek ujjlenyomatot, készíthetnek rendőrségi fotókat, felülhetnek egy igazi rendőrmotorra, de akár egy cellát is kipróbálhatnak.

MiniMozi: A kicsik részére kialakított mini mozi teremben a gyerekeknek lehetőségük nyílik a valódi moziélmény megtapasztalására kicsiben.

Fotóstúdió: A fotóstúdióban green-box technikával készítenek fotókat a gyerekekről. A képeket átdolgozzák úgy, hogy nyomtatásban úgy tűnik majd, mintha a kicsik a világ különböző pontjain tettek volna látogatást. Hazavihetnek fotókat, melyen az Eiffel torony, a Niagara vízesés, vagy akár az egyiptomi piramisok mellett kapták őket lencsevégre.

Nesquik Garden Party: A garden party hangulatban kialakított területen a gyerekek tarthatnak születésnapi zsúrokat, csoportos látogatás esetén itt beszélhetik meg a MiniCityben szerzett élményeiket, vagy a MiniCity körbejárása után egyszerűen csak szusszanhatnak egyet.

Nestlé babaszoba: A babaszobában a három év alatti gyerekeknek nyújtanak tartalmas elfoglaltságot, míg idősebb testvéreik felfedezik maguknak MiniCityt. A babaszoba szülői felügyelettel vehető igénybe. A szobában a kicsiket, mesékkel, rajzsarokkal, és más kreatív játékokkal várják.

Budapest fal: A Budapest Touristnak köszönhetően egy interaktív falfelületen a gyerekek megtalálhatják és azonosíthatják fővárosunk nevezetességeit.