Gasztroélmény a Római-parton, az Alfa Art Hotelben

Gasztroélmény az Alfa Art Hotelben, két nap szállás ellátással, 50% kedvezménnyel 27 900 Ft helyett 13 950 Ft!

 
13 950 Ft
Megtakarítás13 950 Ft
Kedvezmény50%
Eredeti ár27 900 Ft
Gasztroélmény a Római-parton, az Alfa Art Hotelben

Fontos!

Kupon beváltható:
2011. július 23 - október 31.
 • Az ajánlat attól is különleges, hogy a különleges vacsora egyben egy forradalmi gasztronómiai élmény a Sous Vide technológián alapszik. Ez egy nagyon pontos hőmérsékleten, vákumos technológiával történő főzés, amelyről részletek az ajánlat leírásában.
 • A csomag ára olcsóbb, mint nélkülünk két vacsora, két reggeli, az ajándék bor összértéke, így a szállás a szolgáltatásbónuszokkal gyakorlatilag ingyen van. Így talán azoknak is érdemes megvenni, akiknek van lakásuk Budapesten, elbújnának a párjukkal kicsit, rokonokat várnak, vagy éppen valami alkalomra ajándékba adnák ezt a két éjszakát.

Jó ha tudod:

 • Két éjszakás szállás, welcome bor a szobában
 • Félpanziós ellátás (bőséges svédasztalos reggeli, + 3 fogásos vacsora ajándék üdítővel vagy borral
 • Korlátlan szaunahasználat
 • Beltéri játékok (billiárd, darts) használata
 • Parkolási lehetőség
 • A csomag ára 13.950 Ft / fő, az egyágyas felár 4500 Ft / fő
Az ajánlat érvényes:
 vásárló
mosoly mosoly mosoly mosoly
Megkaptuk a kedvezményt
Már csak  kupon eladó
0
-kor megvolt a  vásárló

Alfa Art Hotel

1039 Budapest
Királyok útja 205

www.alfaarthotel.hu

+36-1-453-0060

+36-1-453-3428

Nyitva:

H-V: 0-24A hotel

Az Alfa Art Hotel*** Superior Budapest klasszikus élménypartján, a Rómain, kellemes, csendes, természetes környezetben, közvetlenül a Duna parton található. A hotelhez tartozik egy 12.000 m2-es kert, és egy 27.000 m2-es terület (ALFA PARK), melyek kiválóan alkalmasak sportolásra, pihenésre, csapatépítő programokra. A szálloda 42 légkondicionált szobájában telefon, TV, minibár, internet elérés, szobai széf, fürdőszoba található. Hazai és nemzetközi specialitásokat kínáló étterem és terasz szolgálja a vendégek kényelmét. Az öt korszerűen kialakított, modern technikával felszerelt légkondicionált, többfunkciós konferencia ill. rendezvényterem kiváló lehetőséget kínál szakmai továbbképzések, tréningek megrendezésére. Családok, baráti társaságok, összejövetelek, esküvők és bankettek kellemes helyszíneként is ajánljuk. A kuponvásárlók különleges Alfa Bonus Programban vehetnek részt! www.alfaarthotel.hu

A gasztroélmény-csomag

A welcome borral fogadó szállás és a svédasztalos reggelik mellett a különleges vacsora egyben egy forradalmi gasztronómiai élmény a Sous Vide technológián alapszik. A Sous Vide alkalmazása nagyon egyszerű, gyakorlatilag bármilyen ételt sous vide-olhatunk. Ehhez két eszközre van szükség: Az egyik a vákumozó, amely majdnem teljeses oxigén- és légmentes teret hoz létre, előnye, hogy megakadályozza az oxidációs folyamatokat. A másik, pedig a temperáló termosztát, amely tizedfok hő pontossággal hőkezeli az alapanyagot. Ez a lelke az eljárásnak, mert a különböző fehérjék különböző hőmérsékleten csapódnak ki. Az étel szennyeződése teljes mértékben ki van zárva! A sous vide-al így olyan gasztronómiai élményt érhetünk el, ami a háztartásokban, többnyire nem elérhetőek! Mivel a szállás ára szinte ingyen van, érdemes csak az ételek miatt is megvásárolni a csomagot. Fakultatív programlehetőségek, amelyek megszervezésében a recepció segít:

 • Belépőjegy vásárlási lehetőség: Széchenyi Fürdőbe, Gellért Fürdőbe, Aquaworld Vízi Birodalomba
 • Buszos városnézés (2 órás városnézés, Hop on- Hop off 24 órás városnézési lehetőség)

Budapest legnagyobb látványosságainak megtekintésére kiváló lehetőséget nyújtanak a buszos városnézési lehetőségeink.

 • Folklór programok / Operetthajó, Pusztaprogram /

Akár Budapest panorámájában gyönyörködve, slágereket hallgatva hajókázhat, akár vidéki helyszíneken ismerkedhet a magyar hagyományokkal.

 • Fővám téri vásárcsarnok látogatása

Budapest legnagyobb, s a magyarországi historizmus téglaépítészetének legszebb vásárcsarnoka széles választékot nyújt zöldség, gyümölcsből, kézműves termékből a látogatóknak.

 • Hajókirándulás (Margit-szigeti sétával is lehetséges, illetve az esti órákban is gyönyörködve a város fényeiben, Hop on- Hop off hajós városnézés, 24 órát érvényes jeggyel)

Budapest látogatása alkalmával kihagyhatatlan program a hajókázás!

 • Parlament látogatás

Kiváló betekintési lehetőség az Országház monumentalitásának, építészeti szépségének megismerésére.

 • Városnézési program, transzfer Vízi limuzinnal (Időjárási viszonyoktól függ az elérhetősége)

Felejthetetlen érzést nyújt a velencei vízi taxikat idéző dunai városnézés.

 • Zsinagóga látogatás

Európa legnagyobb zsinagógája!