A világszerte legelismertebb ANTI CELLULIT kezelés! Már az első alkalommal garantált centikben mérhető fogyás!

Azonnali hatás a Nagykörúton, 13 660 Ft helyett 6 490 Ft!

 
6 490 Ft
Megtakarítás7 170 Ft
Kedvezmény52%
Eredeti ár13 660 Ft
A világszerte legelismertebb ANTI CELLULIT kezelés! Már az első alkalommal garantált centikben mérhető fogyás!

Fontos!

Kupon beváltható:
2013. október 15 - november 28.

A világszerte legelismertebb ANTI CELLULIT kezelés! Már az első alkalommal garantált centikben mérhető fogyás! Wiener testtekercselés (50 perc), presszoterápiával, infrával, és melegterápiával (20 perc), valamint EMS kezeléssel (20 perc)!

Jó ha tudod:

  • Egy kupon egy alkalommal többféle kezelésre jogosít.
  • Egy vásárló egy kupont használhat fel és egyet ajándékba adhat.
Az ajánlat érvényes:
 vásárló
mosoly mosoly mosoly mosoly
Megkaptuk a kedvezményt
Már csak  kupon eladó
0
-kor megvolt a  vásárló

Kontúr Alakformáló Központ

1085 Budapest
József krt. 19. D lh. IV. em.

weboldal

előzetes telefonos egyeztetés alapján

Nyitva:

előzetes telefonos egyeztetés alapjánA Wiener testtekercselés

Az aromaterápia és a fáslizó eljárás e kombinációja a legújabb, legtermészetesebb és leghatékonyabb testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körfogatából, s egyúttal megszépüljön a bőr, csökkenjen a cellulit és a nyúlási csíkok is elhalványodjanak. Egy átlagos fogyókúra esetén az arcunk lefogy, a felsőtestünk szemmel láthatólag összeesik, a kényes területeken azonban semmi sem történik. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel viszont onnan fogyunk le, ahonnan szeretnénk! Vagyis a combról, a hasról és a fenékről! A Wiener Kosmetikum szabadalmaztatott aromaterápiás módszerével a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a felesleges zsírok!

A hatás lényege

A módszer egy hideg-meleg hatáson alapszik. A fáslikat, egy speciális koncentrátumba áztatjuk, amely eukaliptusz, borsmenta, menthol és rozmaring keverékéből áll, és amely koncentrátumnak köszönhetően a kötőszövet felső rétegeiben intenzív vérkeringést és vérbőséget idéz elő. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben hidegségérzet lép fel. A belső hűvösségérzetnek az a hatása, hogy a szervezetnek le kell építenie és el kell égetnie a felraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével fenntartsa a szervezet termikus egyensúlyát a mélyebb rétegekben is.

Kezelés előtt:

- három-három és fél órával a kezelés előtt a kezelt személy nem vehet magához szilárd ételt, mert egyébként a szervezet a vérben található tápanyagokat használja fel a kezelés során, és nem a lerakódott zsírtartalékokat égeti el,

- napi 2,5 liter folyadékot kell elfogyasztani!

Kezelés után:

- 3-5 óráig nem zuhanyozhat,

- váltó alsónemű szükséges,

- az előírt folyadékmennyiséget el kell fogyasztani!

Összefoglalás :

Karcsúsítás négyszeres hatékonysággal

Eredményes cellulit kezelés

Intenzív salaktalanító hatás

Bőrfeszesítés

Több ezer referenciaszalon Európa szerte

Fáslizás térdtől mell alattig - pont ahol szükséges

Puha, bársonyos bőr

Kinek nem javasolt ez a kezelés?

Mivel a Wiener Kosmetikum Aromaterápiás karcsúsító kezelés nem megterhelő a szervezet számára, ezért nagyon kevés azon esetek száma, amikor használatát mégsem javasoljuk. A módszer használatát nem javasoljuk: súlyos betegségek esetén, terhesség és szoptatás, menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, allergiás reakciók esetén

EMS, presszoterápiával

A kombinált gép funkciói a hatékony fogyasztás érdekében:

Elektrostimuláció>>>serkenti a vérkeringését, erősíti és ellazítja a fáradt izomzatot, erősíti a melleket és egyensúlyban tartja a női hormonokat Hullám masszázs>>>méregtelenítő funkció, bőr feszesítés, alak formálás, mély rétegű zsírcsökkentés, izom lazítás Infravörös terápia>>>súlycsökkentés, méregtelenítés, narancsbőr megszüntetése, stresszoldás

EMS = electro-myo-stimulation = elektrostimuláció: A különböző tappancsok (10 db 10 x 18 cm) az emberi izommozgással összhangban működnek. Az alacsony frekvenciájú áram stimulálja az idegeket, erősíti az izomzatot és szétbomlasztja a felesleges zsírpárnákat.

Hullámmasszázs: A nyirokmasszázs méregteleníti a teljes szervezetet.

Az infravörös rendszer az energiát arra használja, hogy közvetlenül behatoljon a szövetekbe 4 cm-t meghaladó mélységben. Az infravörös energia kevesebb, mint 20%-a melegíti a levegőt, és a többi 80% a testünkön belül alakul át hővé.Az infravörös alapú rendszer sokkal nagyobb mélységben és sokkal hatékonyabban melegítheti fel használóit, mint a hagyományos szauna. Az itt használt infravörös energia a hagyományos forró levegős szauna által kiváltott verejtékezés két-háromszorosát képes elérni, miközben lényegesen alacsonyabb hőmérsékleten, vagyis 43 -54 °C-on működik a forró levegős szaunában fennálló 82 -113 °C-kal szemben. Jótékony hatások:

Súlycsökkentés

Az infravörös terápia felülmúlhatatlan a méregtelenítés terén Kiváló módszer a bőr vérkeringésének fokozásához, ami fontos a bőr szép, fiatalos tulajdonságának megteremtéséhez. Megerősíti és javítja a bőr színárnyalatát és rugalmasságát. Narancsbőr (cellulit): Az infravörös alapú rendszer ezt képes kezelni úgy, hogy a mély hatású verejtékezés segítségével távolítja el a nemkívánatos anyagot a testből. Kellemes, meleg környezetben szünteti meg a stresszt

EMS Ellenjavallatok: Trombózis, trombózisra való hajlam Terhesség, Pacemaker, Sclerosis multiplex, Hypertonia (magas vérnyomás), Epilepszia, Tumorok – a metastasisok fellépésének veszélye felgyorsul, Fertőző, lázzal járó betegségek, Diabetes mellitus (cukorbetegség), Súlyos depresszió, Erős vérzésre való hajlam – intenzív izomfeszülés hatására esetleg egy kis véredény elpattanhat, mely a megnövekedett vérellátás miatt veszélyessé válhat.

Presszoterápia ellenjavallatok:

Terhesség alatt, Pacemaker, Szívritmus zavar (vérnyomás növelő hatása miatt), Akut mélyvénás trombózis, Fekély, seb, friss műtéti heg, Térd implantátum, Törés, Lázas állapot, Gyulladt visszér, Cukorbetegeknél az inzulin beadását követő 3 órán belül (befolyásolja a felszívódást).